NOVA KREATIVNOST U CENTRU BEOGRADA


Marsh Open Space počeo je sa radom.

U novom prostoru u Cetinjskoj 15, otvoren je svojevrstan centar kreativnosti u kome će se, pored redovnih dnevnih aktivnosti u coworking-u, dešavati i brojni drugi programi.

Želja nam je da pružimo mogućnost pre svega mladim ljudima, da pod povoljnim uslovima pronađu svoje mesto za rad.Marsh Open Space je nastao iz višegodišnjeg iskustva u timskom radu. Prepoznali smo potrebu za novim i drugačijim.Naš prostor može se koristiti pre svega za potrebe kancelarijskog rada (coworking), bilo da Vam je potrebna samo jedna stolica, sto, ili izdvojena prostorija.U zavisnosti od Vaših potreba prostor možete koristiti na dnevnom, nedeljnom ili mesečnom nivou.

Marsh Open Space ima mogućnost brze i multifunkcionalne transformacije i može da postane izložbeni prostor, mesto za tribine, promocije, kulturne manifestacije, proslave, snimanja i dr.Specifičan dizajn i arhitektura prostora, delo arhitekte Marka Basarovskog, odiše inspiracijom i kreativnošću.

Na raspolaganju Vam je i Marsh Production Lab – produkciono kreativni tim profesionalaca, sa višegodišnjim iskustvom u organizaciji i osmišljavanju svih vrsta događaja kako u Srbiji, tako i u regionu i svetu.

U našem Community Corneru možete uživati u više vrsta kafa, Supernatural čajevima i craft pivu Kors.

Otvaranje prostora počinje sa promotivnim periodom tokom marta meseca, u kome ćete moći da koristite naše usluge po povoljnijim uslovima.

Dobrodošli!

MARSH Open Space

nazad